Нове рішення для контролю пропан-бутану на АГЗС від РКС
Нове рішення для контролю пропан-бутану на АГЗС від РКС
Нове рішення для контролю пропан-бутану на АГЗС від РКС
Нове рішення для контролю пропан-бутану на АГЗС від РКС
Нове рішення для контролю пропан-бутану на АГЗС від РКС

Нове рішення для контролю пропан-бутану на АГЗС від РКС

    • Новини
  • 20 січня 2020

Багатьом вже знайомі з нашим мобільним датчиком рівня палива для пропан-бутану SIGMA. Після удосконалення даного продукту, ми пішли далі, адже ринок контролю і обліку палива не стоїть на місці. Сьогодні поговоримо про новий, ультразвуковий датчик рівня пропан-бутану на великі ємності і ім'я цього датчика SIGMA ULB. Рівномір SIGMA ULB призначений для безпереривного, автоматичного, безконтактного вимірювання рівня рідини і скрапленого газу у цистернах.
Модельний ряд складається з наступних виконань:
• ULB-10 - 1 вимірювач з термодатчиком + перетворювач (похибка ~ 5%);
• ULB-20 - 1 вимірювач з термодатчиком + 1 вимірювач без термодатчика + перетворювач (похибка ~ 2%);
• ULB-30- 2 вимірювача без термодатчика + вимірювач температури, розподільник + перетворювач (похибка 1мм.).

 

У варіанті датчика з одним вимірювачем на цистерну встановлюється тільки вимірювач знизу ємності, а у варіанті з двома вимірювачами встановлюються нижній і боковий вимірювачі. Вони випромінюють ультразвукові хвилі у паливну цистерну і приймають відбитий сигнал, який передають в перетворювач. Нижній вимірювач вимірює відстань до розділу середовищ (рідкої і газоподібної), а боковий вимірювач служить для вимірювання властивостей середовища (швидкості звуку) і призначений для коригування показань нижнього вимірювача з метою підвищення точності вимірювань.

У моделі ULB-30 до вимірника підключено ланцюжок розподілених термодатчиків для вимірювання температури середовища, що також призначене для підвищення точності вимірювань.

Для того, чтобы передавался не только уровень топлива, но и его объем, изначально выполняется единоразовая процедура калибровки. После выполнения калибровки уровень топлива (в миллиметрах) пересчитывается в объемные величины - литры.

Вимірювачі встановлюються збоку і на дно цистерни з зовнішньої сторони за допомогою фіксатора - троса з натяжителем.

С помощью SIGMA ULB-30 Вы получите точные данные об объёме, плотности, массе, температуре и уровне пропан-бутана в Вашей ёмкости.

Звертаємо Вашу увагу на основні параметри:

похибка вимірювання складає 1мм;

діапазон виміру 100-4000 мм;

датчик має ступінь захисту IP68;

інтерфейс RS-485, RS-232.

 Головна перевага датчика SIGMA- ULB у тому, що його монтаж не вимагає механічного впливу на ємність, та датчик не контактує з робочою рідиною. Досить закріпити два випромінювача на цистерні (див. Малюнок) і через іскрозахисними бар'єр підключитися до Вашої системи обліку.